Hakkımızda

2019 yılında alanında uzman, dinamik ve proaktif ekibin bir araya gelmesiyle kurulan ODEGAN; ilaç, sağlık ve kozmetik alanında faaliyet göstermektedir.
ODEGAN, bilimi ilke edinerek yola çıkmış ve özgün çalışma şeklini benimseyerek kozmetik, ilaç ve sağlık alanında vizyoner yaklaşımı ile Türkiye ve Dünyada öncü firma olma hedefiyle çalışmalarına
devam etmektedir.
ODEGAN, yerli kaynakları etkin bir şekilde kullanarak kolektif çalışma bilinciyle bilimsel ilkeler ışığında sürekli öğrenmeyi ve gelişmeyi destekleyerek insanlığa kaliteli hizmet sunmayı misyon edinmektedir.
Doğala özdeş maddeler kullanılarak insan sağlığı ve çevreye dost ürünleriyle daha kaliteli ve uygun maliyetli ürünler üreterek dünya pazarında güvenilir ve saygın bir firma olmayı amaçlamaktadır

izinler

Ürünlerimiz Etken Maddeleri ?

  • ODX®’in etken maddesi Potasyum Alüminyum Sülfat’tır.
  • Esas olarak dodekahidrat formunda (KAl (SO4) 2 * 12H2O) üretilen AlK (SO4) 2 formülüne sahip potasyum alüminyum sülfat olarak da adlandırılan inorganik bir bileşiktir.
  • Potasyum Alum, tampon, nötrleştirici veya şekillendirici ajan olarak gıda veya ilaç gibi farklı ürünlerde kullanılan büyük, şeffaf kristallerden oluşur.
  • Bu bileşik higroskopiktir ve vücut dokularını daraltma ve kan akışını kısıtlama yeteneği olan büzücü(sıkıştırıcı) olarak bilinen bir özelliğe sahiptir.
  • Alum, ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından ağız yıkama sularında aktif bileşen olarak tavsiye edilmiştir.

(Olmez A., Can H., Ayhan H., Olur H., 1998. Effect of an alum-containing mouthrinse in children for

plaque and salivary levels of selected oral microflora. J Clin Pediatr Dent., 70, 191-92.).

a olmayı amaçlamaktadır

Hiç bir odx ürünü koruyucu iÇermez!

ODX ETKEN MADDE TEKNİK BİLGİLERİ

  • Ürünün fiziksel ve kimyasal özellikleri ve kabul kriterleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Kriter
Sonuç
Kabul Limitleri
Görünüm
Sıvı
Sıvı
Koku
Yok
Yok
Renk
Renksiz
Renksiz
Suda Çözünürlük
Evet
Evet
Akışkanlık
Evet
Evet
Ayrışma
Yok
Yok
Ağırlıkta Değişim
Yok
Yok
Kapta Değişiklik
Yok
Yok
Viskozite
-
-
  • Mikrobiyoloji Test Raporu (Tarama Testi)
Analiz
Metod
Yasal Sınırlama
Sonuç
Pathogen Microorganism
FDA BAM Chapter 23
<100 cfu/g
<10 cfu/g
Total Microorganism
FDA BAM Chapter 23
<100 cfu/g
<10 cfu/g
Total Yeast and Mold
FDA BAM Chapter 23
<100 cfu/g
<10 cfu/g
Pseudomonas Aeruginosa
FDA BAM Chapter 23
Negatif
Negatif
Staphylococcus Aureus
FDA BAM Chapter 23
Negatif
Negatif
Escherichia Coli
FDA BAM Chapter 23
Negatif
Negatif
Candida Albicans
FDA BAM Chapter 23
Negatif
Negatif
  • Mikrobiyoloji Test Raporu (Tarama Testi)
Parametreler
0. Saat
7. Gün
14. Gün
28. Gün
CFU/g
Log CFU/g
CFU/g
Log CFU/g
Log Reduction
CFU/g
CFU/g
Pseudomonas Aeruginosa
2,50E+07
7,4
5,00E+03
3,7
3,7
<10
<10
Staphylococcus Aureus
2,30E+07
7,36
3,00E+03
3,5
3,88
<10
<10
Escherichia Coli
2,00E+07
7,3
3,00E+03
3,5
3,82
<10
<10
Candida Albicans
2,10E+06
6,32
1,00E+03
3,0
3,32
<10
<10
Aspergilus Brasiliensis
1,90E+05
5,28
4,00E+02
2,6
2,68
<10
<10
  • Mikrobiyoloji Test Raporu (Tarama Testi)
Log azalma değerleri(Rx=lgN0-lgNx) requiredᵌ
Mikroorganizmanlar
Bakteriler
Candida Albicans
A. Brasiliensis
Örnekleme Zamanı
T7
T14
T28
T7
T14
T28
T14
T28
Kriter A
≥3 Ve Nlᵇ
≥3 Ve Nlᵇ
≥3 Ve Nlᵇ
≥1 Ve Nlᵇ
≥1 Ve Nlᵇ
≥1 Ve Nlᵇ
≥0 Ve Nlᵇ
≥1 Ve Nlᵇ
Kriter B
Uygulanmadı
≥3 Ve Nlᵇ
≥3 Ve Nlᵇ
Uygulanmadı
≥1 Ve Nlᵇ
≥1 Ve Nlᵇ
≥0 Ve Nlᵇ
≥0 Ve Nlᵇ
  • Stabilite takip raporu
Spektler
Hızlı Stabilite
1. Hafta
2. Hafta
4. Hafta
8. Hafta
12. Hafta
Tarih
10.10.2019
17.10.2019
24.10.2019
07.11.2019
05.12.2019
02.01.2020
Oda Koşulları
a
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
b
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
c
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
d
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
e
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
f
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
g
193,00
193,00
192,8
192,8
192,8
192,7
h
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
ı
100
100
99
98
98
98
i
4
4
4
4,1
4,1
4,1
Sıcaklık 40°C,
Nem 65
a
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
b
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
c
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
d
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
e
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
f
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
g
193,00
193,00
192,9
192,9
192,8
192,8
h
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
Değişiklik gözlenmedi.
ı
100
100
99
99
98
98
i
4
4
4
4,1
4,1
4,2

Start typing and press Enter to search

Sepetim

Sepetinizde ürün bulunmuyor.